Stadsingenieurs & Ontwerp

Projecten

Wegafsluitingen
Voor alle infrastructurele projecten in uitvoering in Enschede, zie de wegafsluitingen.

kaart stadsdelen


Werkzaamheden bij u in de straat?
Starten er binnenkort werkzaamheden bij u in de staat?
Klik dan op de straat waar uw woont onder uw stadsdeel voor meer informatie.


- Project fietsstraten
- Schoolzones

Centrum Oost Noord Zuid West
Haaksbergerstraat Oude Deventerweg Hazendijk Diamant-, Agaat-, Robijn- en Smaragdstraat
Hengelosestraat Willem Kalfstraat
Stadsbeek fase 1


Informatieavonden
Herinrichting, vervanging of aanpassingen van wegen, straten en rijbanen doen wij als Stadsingenieurs Enschede, samen met bewoners in overleg. Hiervoor organiseren we voor de straat of buurtgemeenschap een informatieavond. Bij een informatieavond brengen we bewoners op de hoogte van de plannen voor hun straat of weg. Omdat bewoners haar straat en wijk kennen als geen ander luisteren we naar eventuele problemen en mogelijkheden die we meenemen in het definitieve ontwerp.

Als we klaar zijn met het ontwerp en de planning bekend is organiseren we een tweede informatieavond. Naast tekeningen van de nieuwe situatie bespreken we ook de planning van de uitvoering en de mogelijke faseringen van deze werkzaamheden. In een informatiebrief na de informatieavond staat de planning, fasering en extra informatie zoals bijvoorbeeld het ophalen van vuilnisbakken en het spreekuur in de nabij gelegen keet.

Vinden er binnenkort werkzaamheden bij u in de straat, dan is het mogelijk dat u binnenkort een uitnodiging ontvangt voor een informatiebijeenkomst.